Örömmel jelentjük mindenkinek: annak, akinek tavaly bejött, és már nagyon várja, hogy újra jöhessen, annak, aki az előző évben nem jutott el és azóta is bánja, és annak is, aki még nem is hallott róla:

IDÉN IS LESZ BOLHAPIAC A WEKERLÉN!

Az első alkalom március 21-én lesz, 9-12 óra között.
Helyszín: továbbra is a wekerlei piac területe.

(a Gutenberg krt.-Pannónia út-Nádasdy utca által határolt terület)

Árusítás csak előzetes regisztráció és a helypénz előzetes befizetése után lehetséges!

Érdeklődni és regisztrálni személyesen a WTE-ben, vagy az alábbi telefonszámokon, illetve email címen lehet: WTE: 280-0114, Debreceni Zsuzsa: 30/207-5576, ill. wekerleibolhapiac@gmail.com.

A helypénzt a Társaskörben lehet befizetni, a piac megrendezése előtti napig.
Helypénz: 500 Ft,
WTE tagoknak kedvezményesen 300 Ft!

A piacon elsősorban wekerlei lakosok folytathatnak árusítást. Regisztrálásnál a WTE tagok előnyt élveznek!

A Wekerlei Bolhapiac rendezője a Wekerlei Társaskör Egyesület

A WTE nyitvatartása:
H-K-Sze: du 15-18 óráig,
Cs-P: de 9-12 óráig.

A WEKERLEI BOLHAPIAC HÁZIRENDJE

1.A Wekerlei Bolhapiac kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a wekerlei háztartásokban feleslegessé vált dolgok gazdát cseréljenek. Bármiféle kereskedelmi jellegű árusítás tilos.
2. A Wekerlei Bolhapiac 2010. március 21-én 9 -12 óra között tart nyitva. Érkezés és helyfoglalás 8.30-tól lehetséges.
3. A Wekerlei Bolhapiacon csak előzetes regisztráció után lehet árusítani. Regisztrálni az alábbi telefonszámokon, illetve email címen lehet: WTE: 280-0114, Debreceni Zsuzsa: 30/207-5576, ill. wekerleibolhapiac@gmail.com. WTE tagok regisztrálásnál előnyt élveznek.
4. A piacra érkezéskor az árus 500 Ft-os helypénzt fizet, melyről elismervényt kap. WTE tagoknak a helypénz kedvezményesen 300 Ft. A helypénzből befolyó összeget, a piacot rendező Wekerlei Társaskör Egyesület adományként kezeli; és azt kulturális programok, rendezvények szervezésére fordítja.
5. A rendezők hamisításra nem alkalmas, aznapi dátummal ellátott sorszámot bocsátanak ki. Ezt az árus köteles a ruhájára, látható helyre tűzni. A sorszámért 500 Ft kauciót kell fizetni. Az árus ezzel kerül be a napi nyilvántartásba.
6. A piacon elsősorban wekerlei lakosok folytathatnak árusítást, de korlátozott számban Kispest más részén élők jelentkezését is elfogadjuk.. Ezt a rendezők az árus érkezésekor a lakcímkártya bemutatásával ellenőrzik.
7. Kizárólag a fedett asztalokon/standokon szabad árusítani. A földről történő árusítás tilos!
8. Tilos jövedéki termékeket (alkohol, dohánytermékek), élelmiszert, drogot, gyógyszert, fegyvert, petárdát, vegyszereket és veszélyes anyagokat árusítani. Ezt a rendezők a piac időtartama alatt folyamatosan ellenőrzik. Akinél tiltott árut találnak, azt azonnal kizárják az árusításból. A tiltott dolgok árusítása feljelentést és eljárást vonhat maga után.
9. Az árus az árusítás végeztével köteles rendbe tenni árusítóhelyét, felszedni az – esetleg – keletkezett szemetet.
10. Az árusítás végeztével az árus jelentkezik a rendezőknél, és megmutatja a rendbetett árusítóhelyet. Aki ezt elmulasztja, nem kapja vissza a kauciót; egyben a következő árusításból is kizárja magát.
11. Az árus elfogadja, hogy el nem adott áruját a bolhapiac végén köteles magával hazavinni.
12. Az árus elfogadja, hogy mindenfajta – részéről történő – rendbontás az árusításból kizáró ok lehet.
13. Az árus a regisztrációkor aláírásával igazolja, hogy a Wekerlei Bolhapiac Házirendjét elfogadja és azt magára nézve kötelezőnek tartja.
14. A rendet a Kispesti Polgárőr Egyesület tagjai tartják fenn.
15. A Wekerlei Bolhapiac rendezője a Wekerlei Társaskör Egyesület.
16. Bolhapiacok további tervezett időpontjai (Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!):
2010. június 6.
2010. szeptember 19.
2010. november 7.
17. Jelentkezést az adott alkalmakra mindig a megrendezést megelőző egy hónapban fogadunk el. Mindes egyes alkalomra külön jelentkezés szükséges, előzetes helyfoglalás nincs!

Vélemény, hozzászólás?