A Wekerlei Társaskör Egyesület évek óta igyekszik támogatni karácsony közeledtével a telepen élő rászoruló nyugdíjasokat. Idén is meghirdette adománygyűjtő akcióját, amelyben elsősorban tartós élelmiszert kért az adakozóktól. A 35 lakossági támogató tárgyi adományai mellett érkeztek pénzbeli felajánlások is (17.000,- Ft), valamint a december 12-én este megrendezett jótékonysági koncerten összegyűlt pénzadomyányokat (14.520,- Ft) is erre a célra fordítottuk. Az idei évben anyagi segítséget kaptunk egy mélyszegénységben élőket támogató egyesülettől is!

Ötven, leginkább tartós élelmiszerből álló csomagot sikerült összekészítenünk, amelyekkel elsősorban idős rászorulókat tudtunk támogatni. A telepen praktizáló háziorvosok segítettek felkutatni azokat a nyugdíjasokat, akik az ünnepek előtt nem számíthanak máshonnan segítségre. Most először tudtunk négy nagycsalád számára is csomagot összeállítani, akiket a gyermekháziorvosok segítségével találtunk meg.

Tíz önkéntesünk segített a csomagok kézbesítésében, hogy még karácsony előtt a címzettekhez érkezzen. Több visszajelzést is kaptunk, amelyben megköszönték a segítségünket. Mi Önöknek szeretnénk megköszönni a felajánlott adományokat és a segítséget! Együtt tudunk igazán segíteni.

Vélemény, hozzászólás?