Tisztelt Kispesti Lakók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az őszi kerti munkák során keletkező jelentős mennyiségű zöldhulladékra tekintettel, Önkormányzatunk rendkívüli avargyűjtési akciót szervez. Az akció során összegyűjtött kerti zöldhulladék és falomb elszállításáról a Kispesti Önkormányzat gondoskodik. Önkormányzatunknak az akcióhoz zsákot nem áll módjában biztosítani, ezért az összegyűjtött zöldhulladék bármilyen zsákban kihelyezhető.

Kérjük, hogy a kertek, előkertek, utcai zöldsávok szépítése során keletkező hulladékot – a jelenlegi akció csak és kizárólag a zsákos avar és kerti zöldhulladék gyűjtésre vonatkozik! – egy könnyen megközelíthető közterületen, a gyalogos- és gépjárműforgalom akadályozása nélkül zsákban szíveskedjenek kihelyezni.

A falomb és kerti zöldhulladék kihelyezésének időpontja:

1. Felső Kispest 2009. november 13.-november 18.-ig;

(Üllői út- Vak B. u.- Alsóerdősor u.- Csillag u.- Malomkő u.- Vasút u.- Lajosmizsei vasútvonal által határolt terület)

2. Kispest Kertváros 2009. november 19.-november 25.-ig;

(Vas G. u. páros oldala- Ady E. út páratlan oldala- Kolozsvár u.- Méta u.- Nagykőrösi út által határolt terület)

3. Hagyományos Kispest 2009. november 26.-december 02.-ig;

(Ady E. út páratlan oldala- Vas G. u. páratlan oldala- Nagykőrösi út- Rákóczi u., valamint az Ady E. út páros oldala- Üllői út- Hoffher A. u. által határolt terület)

4. Wekerle telepen 2009. november 30.-december 09.-ig.

Kérjük, hogy a fenti időpontokat megelőzően, illetve azt követően már ne rakjanak ki semmilyen zöldhulladékot, mivel a megadott határnap után a közterületre történő hulladék-kihelyezés szabálysértési eljárást von maga után.

Együttműködésüket előre is köszönjük.

Zöldprogram Iroda

Vélemény, hozzászólás?