Hozzászólási szabályok és moderálás

A honlapunk moderált – ez azt jelenti, hogy bár alapelvként minden vélemény és hozzászólás megjelenhet, vannak többé-kevésbé tág morális, ízlésbeli és technikai korlátok. A moderálás azt jelenti, hogy a moderátornak joga van egyes hozzászólásokat kitörölni. A moderátor nem saját értékítélete alapján, hanem az előre lefektetett alapelvek alapján véleményezi a hozzászólásokat. A moderátor elsősorban nem a hozzászólásban képviselt vélemény helyes voltát hivatott mérlegelni. Mérlegelnie kell viszont a hozzászólás hangnemét, a hozzászólás esetlegesen jogsértő vagy törvénysértésre buzdító voltát.

Kérjük mindenki igyekezzen olyan hozzászólásokra szorítkozni, melyek egy honlapra valóak. Kérjük, hogy hozzászólásánál tartsa be a következő alapelveket:

– Nem szabad sem másik felhasználó, sem bármely más ember személyiségi jogait megsérteni.

– Nem megengedett a csúnya beszéd, a káromkodás. – Nem megengedett egyes embercsoportok szidása, kifigurázása.

– Nem szabad az alkotmányos rendet vagy törvényeket megsértő hozzászólást közzétenni.

– Nem szabad más felhasználó vagy bármely közéleti szereplő nevével egyező vagy azzal könnyen összetéveszthető nicket választani. Az ilyen nevekkel szereplő hozzászólásokat töröljük. Természetesen mindenki írhat a saját polgári nevén.

– A honlap szabályait technikai értelemben is meg lehet sérteni. A moderátornak joga van a szándékos rombolásra utaló jegyeket magán hordozó hozzászólásokat (pl. túl nagy file csatolása, programok csatolása, túl hosszú hozzászólás, egy hozzászólás többször való elküldése stb.) törölni.

A moderálási alapelvekbe ütköző hozzászólásokat figyelmeztetés és további indoklás nélkül töröljük. A honlapon megjelenő hozzászólások csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le, illetve terjeszthetők.

A moderátorral postalada@wekerletelep.hu email címen lehet felvenni a kapcsolatot.

Kedves Hirdető!

A honlapon elérhető ingyenes apróhirdetési lehetőséggel segíteni szeretnénk Önöknek. Kérjük, olvassa el figyelmesen a hirdetésre vonatkozó szabályunkat!

A Wekerlei Társaskör Egyesület a megjelent hirdetésekért (azok tartalmáért) semmilyen felelősséget nem vállal. Hirdetést feladni csak regisztrált és belépett felhasználók tudnak. Nem hirdethető az oldalunkon – tehát törlésre kerül – bármely olyan tartalom, amely jogszabályba ütközik, illetve ennek gyanúja merül fel; szexuális vonatkozású; szerencsejátékhoz kapcsolódik; olyan áru amely előállítása vagy forgalmazása jogszabályba ütközik, amely tényleges szolgáltatás helyett vagy azzal arányban nem állóan adómentesség, adókedvezmény vagy más adóelőny igénybevételének ígéretét tartalmazza, vagy az igénybe vehető adóelőny vonatkozásában másként félrevezető, megtévesztő; politikai tevékenységhez kapcsolódik; fegyver, a lőszer, a robbanóanyag és közbiztonságra különösen veszélyes eszköz; dohányáru.

Vélemény, hozzászólás?